afrastering

Afrastering

Ben jij op zoek naar afrastering? Afrastering is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. In dit artikel zal ik je kort uitleggen welke soorten er precies zijn en waar je op moet letten bij het kiezen van de afrastering in jouw situatie.

Gaas afrastering

Een van de meest voorkomende vormen van afscheidingen is een gaas hekwerk. Deze gaashekwerken zijn als rollen te bestellen en worden tegen palen gemonteerd, waardoor er een afrastering ontstaat. Dit is een relatief goedkope hekwerk oplossing. Nadeel van bijvoorbeeld harmonicagaas hekwerk is dat het redelijk zwak is. Zodra er iets of iemand tegenaan valt of stoot, kan het zo zijn dat er een deuk in het gaas blijft zitten. Dit is natuurlijk lang niet altijd erg, maar mooi staat het niet.

Staafmat hekwerk

Een staafmat hekwerk is anders dan een gaas hekwerk, veel sterker. Dit type afrastering wordt in sommige gevallen ook als tuinhekwerk gebruikt. Een staafmat bestaat uit matten hekwerk welke tegen palen aan gemonteerd worden. Deze hekwerken worden standaar verzinkt geleverd, maar zijn ook leverbaar in een RAL kleur. Veel voorkomende kleuren zijn groen en zwart. Een staafmat hekwerk is in diverse varianten verkrijgbaar zoals: enkelstaafs-, dubbelstaafshekwerk en met verschillende maas groten.

Betafence hekwerk

Betafence is een van de bekendste fabrikanten van afrastering. Ze staan voor kwaliteit en leveren daarom alleen de beste producten. Bijna al hun fabrieken zijn ISO 9001 gecertificeerd en ze geven ruim 10 jaar fabriek garantie op bijna al hun producten. Betafence bied bijna iedere vorm van afrastering aan. Hierbij kun je denken aan alle soorten gaas hekwerk en staafmat hekwerken. Al de producten van betafence zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en worden gecoat geleverd.

Dubbelstaafmat hekwerken

Een dubbelstaafmat hekwerk is gelijk aan een staafmat hekwerk, maar heeft anders dan de meeste staafmatten dubbel horizontale spijlen. Het is een veel gebruikte vorm van afrastering en bovendien goed betaalbaar. Ben jij op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk, dan verwijs ik je graag door naar onze hekwerk webshop.

Afrastering bestellen

Ben jij op zoek naar een afrastering? Bestel deze dan eenvoudig online. Op Hekwerkwebshop.nl vind je diverse soorten hekwerken. Naast afrasteringen hebben we bijvoorbeeld ook sierhekwerken, balkonhekwerken en tuinpoorten.

Deze hekwerken zijn op maat leverbaar en tevens eenvoudig zelf te monteren. Ook de afrasteringen zijn eenvoudig te bestellen en makkelijk zelf te monteren. Wij leveren bij ieder hekwerk een duidelijke montage handleiding. Hierin leggen ze je stap voor stap uit hoe jij zelf het hekwerk kunt plaatsen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de hekwerken? Neem dan gerust eens een kijkje op hekwerkwebshop.nl.