honden afrastering

Honden afrastering

Ben jij op zoek naar honden afrastering? Er zijn diverse soorten afrasteringen, maar een dubbelstaafmat hekwerk is echter de beste oplossing voor een honden afrastering.

Honden afrastering

Vaak wordt een spijlen hekwerk gebruikt als honden afrastering. Persoonlijk vind ik dit te lomp. Het oogt niet mooi en het aanblik doet industrieel aan. Een dubbelstaafmat hekwerk is verfijnder dan een spijlen hekwerk.

Het voordeel van een DSM hekwerk is dat deze in verschillende hoogtes en afmetingen besteld kan worden. Zo kun jij je honden ren helemaal naar eigen wens vervaardigen. Het hekwerk bestaat uit matten die op palen worden bevestigd met een klik systeem.

Honden hekwerk prijzen

In onze hekwerk webshop kun je en dubbelstaafmat hekwerk bestellen. Wij hebben een handige configurator gemaakt, zodat jij makkelijk online de prijs kunt berekenen van het hekwerk.

Je bepaald zelf eerst hoe lang en hoe hoog de honden hekwerk moet wezen. Vervolgens vul je de gegevens in het systeem en de website berekend een passende prijs op maat. Onze hekwerken kunnen eenvoudig zelf gemonteerd worden, maar je kunt dit natuurlijk ook laten doen door onze ervaren monteurs.

Ga naar hekwerkwebshop.nl en bereken wat jou honden afrastering je gaat kosten. Je ontvangt altijd de beste prijs, geen addertjes onder het gras en kleine lettertjes.

Honden Afrastering Prijzen

Wil jij een honden hekwerk bestellen? Dat kan eveneens in onze hekwerk webshop. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en daarom vind je bij ons geen “made in China” modellen. Onze medewerkers zijn geschoolde lassers en monteurs en zijn bekend met de bedrijfsfilosofie.

Naast afrasteringen kun je bij ons ook terecht voor sierhekwerken, balkonhekwerken en poorten.

Al onze producten worden handgemaakt in Nederland en we leveren uitsluiten maatwerk hekwerken. Bekijk ons hele assortiment in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.