Dubbelstaafmat tuinafscheiding Urk

Dubbelstaafmat als tuinafscheiding in Urk

Vandaag wil ik het met je hebben over een recent project dat we hebben afgerond in Urk. We hebben namelijk een dubbelstaafmat hekwerk geleverd aan een klant die het gaat gebruiken als tuinafscheiding. Super handig als je wat privacy wilt hebben in je eigen tuin, toch?

Plaatsing door onze monteurs

Dubbelstaafmat tuinafscheiding Urk

Onze monteurs Henk Jan en Albert hebben het DSM hekwerk geplaatst tussen twee tuinen van buren. Het was een hele klus, maar met hun expertise en ervaring hebben ze het hekwerk snel en vakkundig geplaatst. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

Hekwerk voor klimplanten

Nu is het aan de klant zelf om er iets moois van te maken. Hij heeft namelijk besloten om een klimplant tegen het hekwerk te laten groeien. Slim idee, als je het mij vraagt. Zo wordt de afscheiding niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel mooi.

Lees ook: Tuin hekwerk voor klimplanten

Dubbelstaafmat online bestellen?

Mocht je nou ook interesse hebben in een dubbelstaafmat hekwerk, dan kun je deze eenvoudig online bestellen via onze webshop. Het is een stevig en duurzaam hekwerk dat lang meegaat en weinig onderhoud vergt. Ideaal voor bijvoorbeeld een tuinafscheiding, maar ook voor andere toepassingen.

Weet je wat het mooie is van een dubbelstaafmat hekwerk? Je kunt het helemaal aanpassen aan je eigen wensen en smaak. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hoogtes en kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om er nog een poort in te laten maken, zodat je makkelijk toegang hebt tot je tuin.

En het beste van alles? Een dubbelstaafmat hekwerk is een betaalbare oplossing. Je krijgt veel waar voor je geld en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Wij zijn in ieder geval erg blij met het resultaat bij onze klant in Urk.

Lees ook: Dubbelstaafmat hekwerk dicht maken

Dubbelstaafmat in Urk

Dubbelstaafmat tuinafscheiding Urk

Nog even terugkomend op ons project in Urk. Het was mooi om te zien hoe het hekwerk bijdraagt aan de privacy van onze klant. Geen inkijk meer van de buren, maar gewoon lekker genieten van je eigen tuin. En met die klimplant erbij wordt het alleen maar mooier en gezelliger.

Al met al zijn we dus erg tevreden met dit project. Het is altijd leuk om te zien hoe we met ons werk het leven van mensen een stukje beter kunnen maken. En dat we daarbij ook nog eens een mooi product kunnen leveren, maakt het alleen maar leuker.

Lees ook: Hoe een dubbelstaafmat hekwerk plaatsen

DSM hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Dus, mocht je nog op zoek zijn naar een goede tuinafscheiding, overweeg dan zeker eens een dubbelstaafmat hekwerk. Het is een goede investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. En wie weet komen we binnenkort wel bij jou langs om er eentje te plaatsen!