Dubbelstaafmat poort in Lelystad

Dubbelstaafmat poort in Lelystad

Hey, wat leuk dat je mijn blog leest! Vandaag wil ik het hebben over een project dat we hebben uitgevoerd in Lelystad. We hebben namelijk een mooie hoge dubbelstaafmat poort geleverd aan een klant die graag wilde voorkomen dat zijn hond uit de tuin zou ontsnappen.

Plaatsing poort in Lelystad

Onze monteurs Henk Jan en Albert hebben de poort geplaatst in de achtertuin van de klant. Het was een mooie uitdaging, want de poort moest hoog genoeg zijn om de hond binnen te houden, maar tegelijkertijd ook weer niet te hoog zodat het niet te opvallend zou zijn. Gelukkig zijn onze monteurs echte vakmensen en hebben ze de poort perfect geplaatst.

Lees ook: Hek laten plaatsen

Eindresultaat

De klant is dan ook erg blij met het resultaat. Nu kan hij zonder zorgen zijn hond in de tuin laten spelen en rondrennen, zonder dat hij bang hoeft te zijn dat de hond de weg op rent. En dat is natuurlijk wel zo veilig voor mens en dier.

Dubbelstaafmat poort in Lelystad

Wat ik persoonlijk mooi vind aan een dubbelstaafmat poort is dat het niet alleen praktisch is, maar ook nog eens een mooie uitstraling heeft. Het past goed bij verschillende soorten tuinen en geeft een moderne look. Bovendien is het een duurzaam product dat lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Lees ook: Wat is een dubbelstaafmat?

En het mooie is dat je een dubbelstaafmat poort helemaal kunt aanpassen aan jouw wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende hoogtes en breedtes, en kun je zelfs kiezen voor een enkele of dubbele poort. Ook kun je de kleur kiezen die het beste bij jouw tuin past. Zo wordt het echt jouw poort, op maat gemaakt.

Dubbelstaafmat poort van Hekwerkwebshop.nl

Wil jij ook zo’n mooie poort in jouw tuin? Dan kan ik je zeker aanraden om eens te kijken naar een dubbelstaafmat poort. Het is een goede investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. En het geeft je toch net even wat meer rust als je huisdieren hebt die graag de tuin uit willen.

Bij ons kun je eenvoudig online een dubbelstaafmat poort bestellen. En als je er zelf niet uitkomt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en denken met je mee over de beste oplossing voor jouw situatie.

Lees ook: Hoeveel kost een metalen poort?

Levering in heel Nederland, ook in Lelystad

Tot slot wil ik nog even zeggen dat we erg blij zijn met het resultaat van ons project in Lelystad. Het is altijd fijn om te zien dat we met ons werk mensen kunnen helpen en hun leven net even wat makkelijker kunnen maken. En als we daarbij ook nog eens een mooi product kunnen leveren, dan is dat natuurlijk helemaal top.

Dus, ben jij op zoek naar een goede poort voor in jouw tuin? Overweeg dan zeker eens een dubbelstaafmat poort. Het is een slimme en mooie oplossing die perfect past bij verschillende soorten tuinen. En wie weet komen wij binnenkort wel bij jou langs om de poort te plaatsen!