Sierhekwerk op maat in Hilversum

Sierhekwerk op maat in Hilversum

Vandaag wil ik het graag met jullie hebben over een project waar we als hekwerk specialisten aan hebben gewerkt in Hilversum. We hebben hier namelijk een sierhekwerk op maat gemaakt voor een klant en het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden!

Maatwerk oplossing

Sierhekwerk op maat in Hilversum

De klant had specifieke wensen voor het hekwerk en daarom hebben we besloten om een maatwerk oplossing te bieden. Het hekwerk moest namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook veiligheid bieden en passen bij de stijl van de woning. Na een aantal gesprekken en metingen zijn we aan de slag gegaan.

Lees ook: Sierhekwerk voortuin

Sierhekwerk op maat met hekpunten

Sierhekwerk op maat in Hilversum

Het sierhekwerk is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van hekpunten op de spijlen. Hierdoor is het hekwerk niet alleen sterk, maar ook moeilijk te beklimmen. Het hekwerk is gecoat in een mooie zwarte kleur, waardoor het goed past bij de stijl van de woning. Het hekwerk is voorzien van een looppoort, waardoor de voortuin toegankelijk is voor de bewoners en hun gasten.

Lees ook: Urker hekwerk van staal

Plaatsing in Hilversum

Onze monteurs Henk Jan en Albert hebben het hekwerk op locatie geplaatst en geïnstalleerd. Ze hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk perfect aansluit op de omgeving en dat het stevig verankerd is in de grond. Hierdoor kan het hekwerk de komende jaren zonder problemen blijven staan.

Eindresultaat

Sierhekwerk op maat in Hilversum

Het eindresultaat is echt fantastisch! Het sierhekwerk geeft de voortuin van de klant een elegante uitstraling en biedt tegelijkertijd de nodige veiligheid. Het maatwerk dat we hebben geleverd, heeft ervoor gezorgd dat het hekwerk perfect aansluit bij de stijl van de woning en de omgeving.

Ben jij ook op zoek naar een maatwerk hekwerk voor jouw woning of bedrijfspand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hekwerken en kunnen je daarom altijd een passende oplossing bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Looppoort klassiek op maat gemaakt