Fietsnietje

Fietsnietje

Ben jij ook zo’n fanatieke fietser die zijn of haar fiets graag veilig en gemakkelijk wil stallen? Dan hebben wij de oplossing voor jou: het fietsnietje!

Wat is een fietsnietje?

Een fietsnietje is een handige en stevige constructie van staal of RVS waar je jouw fiets aan vast kunt zetten. Het lijkt een beetje op een U-vormige fietsenrek, maar dan zonder de hoge stangen waar je jouw fiets aan moet ophangen. Het enige wat je hoeft te doen, is je fiets tegen het fietsnietje (fietsleunhekken) aan te zetten en deze vast te maken met een slot. Zo staat jouw fiets veilig en stevig op zijn plek.

Lees ook: Fietsenhok kopen

Neemt weinig ruimte in

Het mooie van een fietsnietje is dat het weinig ruimte inneemt. Je kunt het fietsleunhek bijvoorbeeld gemakkelijk op de stoep plaatsen, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Ideaal dus als je weinig ruimte hebt om je fiets te stallen. En het is ook nog eens een stuk gemakkelijker dan een fietsenrek waar je jouw fiets aan moet ophangen. Met een fietsleunhek zet je jouw fiets gewoon neer en kun je direct weer verder.

Soorten fietsnietjes

Onze fietsnietjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben we fietsnietjes voor één fiets, maar ook voor meerdere fietsen tegelijk. En wil je het fietsnietje op een specifieke plek plaatsen, bijvoorbeeld in een hoekje van de tuin of op een smalle stoep? Geen probleem, we hebben fietsnietjes in verschillende afmetingen en vormen.

Lees ook: Afdakje voor fietsen

Fietsnietje online bestellen

Je kunt onze fietsnietjes eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. En het mooie is: je hoeft niet handig te zijn om het fietsleunhek te installeren. Met een paar simpele stappen staat het fietsnietje stevig op zijn plek en kun je direct gebruik maken van de veilige fietsenstalling.

Als je bijvoorbeeld even snel een boodschap moet doen en je jouw fiets ergens wilt parkeren, is een fietsnietje de ideale oplossing. Je kunt jouw fiets veilig en gemakkelijk parkeren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij omvalt of gestolen wordt.

Fietsnietje van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij overtuigd van de voordelen van een fietsnietje en wil je er direct een bestellen? Dat kan via onze website! Kies het fietsleunhek dat het beste bij jou past en plaats eenvoudig een bestelling. En heb je nog vragen over het fietsleunhekwerk of wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Lees ook: Fietsenstalling kopen