Stalen voetbaldoel

Stalen voetbaldoel

Hey daar voetbalfans! Vandaag wil ik het met jullie hebben over een gaaf project waar we onlangs aan hebben gewerkt: het maken van een stalen voetbaldoel. We hebben dit doel op maat gemaakt voor een klant die graag een duurzaam en stevig voetbaldoel wilde voor in zijn achtertuin. In deze blog vertel ik je graag meer over dit project en de voordelen van een stalen voetbaldoel.

Stalen voetbaldoel op maat

Stalen voetbaldoel

Het doel dat we hebben gemaakt is helemaal op maat gemaakt naar de wensen van onze klant. We hebben het doel gemaakt van staal, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien hebben we het doel na het lassen thermisch verzinkt. Dit betekent dat het staal is behandeld met een laag zink, wat ervoor zorgt dat het doel nog beter bestand is tegen roest en corrosie. Zo kan onze klant jarenlang genieten van zijn voetbaldoel zonder zich zorgen te maken over onderhoud.

Voordelen stalen voetbaldoel

Een stalen voetbaldoel heeft verschillende voordelen ten opzichte van een doel van bijvoorbeeld kunststof of hout. Allereerst is het natuurlijk ontzettend stevig en duurzaam. Het staal kan tegen een stootje en kan tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kan het doel het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat het beschadigt of verzwakt. Een ander voordeel van staal is dat het niet kan splinteren of breken, zoals hout dat bijvoorbeeld wel kan doen. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het voetballen.

Voetbaldoel laten maken

Bovendien heeft een stalen voetbaldoel ook een stoere uitstraling. Het geeft je tuin of voetbalveldje een industriële look, die perfect past bij de ruige en dynamische sport die voetbal is. De combinatie van de stevige constructie en de industriële uitstraling zorgt ervoor dat een stalen voetbaldoel een echte eyecatcher is in elke achtertuin of op elk sportveld.

Hoe wordt een doel gemaakt?

Maar hoe gaat het maken van zo’n stalen voetbaldoel nu eigenlijk in zijn werk? Allereerst hebben we samen met onze klant gekeken naar de gewenste afmetingen van het doel. Het doel moet immers passen in de beschikbare ruimte en voldoen aan de afmetingen die nodig zijn voor een officieel voetbaldoel. Vervolgens hebben we het ontwerp gemaakt en zijn we aan de slag gegaan met het lassen van het staal. Het lassen van staal vereist precisie en vakmanschap, omdat de verschillende onderdelen van het doel naadloos op elkaar moeten aansluiten en het geheel stevig moet zijn. Na het lassen hebben we het doel thermisch verzinkt, zoals eerder genoemd, zodat het bestand is tegen roest en corrosie. Vervolgens hebben we het doel op locatie geleverd.

Ben jij op zoek naar een stalen voetbal doel? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een stalen doel voor je en leveren ze in Nederland en België.