tuinafscheiding van Gaas

Tuinafscheiding van Gaas

Een tuinafscheiding van gaas is niet de meest mooie, maar wel een hele praktische oplossing. Een tuinafscheiding van gaas is een stuk goedkoper in aanschaf dan een sierhekwerk en wordt daarom regelmatig toegepast. Ook in onze hekwerk webshop vind je diverse soorten gaashekwerk.

Tuinafscheiding gaas

Een tuinafscheiding van gaas is enorm praktisch, vaak wordt een gaashekwerk ook gebruikt als ondersteuning voor een klimplant.

Daarnaast wordt een tuinafscheiding van gaas vaak gebruikt bij glooiende terreinen, bijvoorbeeld om een erf van een boerderij of arbeiders woning.

Afscheidingen van gaas zijn er in diverse soorten en maten. Zo zijn er gaashekwerken met vierkante mazen, 5 hoekige mazen en ronde mazen. Een veel gebruikt gaashekwerk is een harmonica gaashekwerk. Zie de foto hiernaast!

Tuinafscheiding van gaas prijzen

De kosten voor een tuinafscheiding van gaas, zijn afhankelijk van het soort gaas dat je gaat gebruiken. Wanneer je een eenvoudige afscheiding om je tuin wilt hebben, volstaat gepuntlast gaas dat je op een aantal houten palen monteert. Wanneer je de uitstraling belangrijk vind, dan zou ik persoonlijk kiezen voor een harmonica gaashekwerk. Kijk gerust eens in onze hekwerk webshop rond voor alle gaashekwerken.

Gaas kun je per rol bestellen, maar harmonica gaas kun je eenvoudig met onze handige configurator samenstellen. De configurator stelt je in staat om zelf de prijs te berekenen en de kleur van het gaas te kiezen.

Gaashekwerk online bestellen

Waneer jij een tuinafscheiding van gaas wilt bestellen, dan raad ik je zeker onze hekwerk webshop aan. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten hekwerken.

Zo kun je hier terecht voor sierhekwerk, balustrades en poorten. Al onze hekwerken worden in Nederland vervaardig, daarom vind je bij ons geen “made in China” modellen. Onze ervaren lassers worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste lastechnieken.

Ook hanteren we een snelle levertijd en kunnen we maatwerk hekwerken al binnen 4 tot 6 weken leveren. Op voorraad producten, zoals tuinafscheidingen van gaas gelden andere levervoorwaarden. Deze kun je vinden in onze hekwerk webshop.