houtopslag buiten

Houtopslag buiten

Ben jij op zoek naar een houtopslag die je buiten kunt gebruiken? Het is heerlijk om in de winter te genieten van het knapperen van een heerlijk haardvuur. Natuurlijk dien je het hout voor je haard of kachel ergens op te slaan. Dit kan in een houtopslag! In onze webshop vind je verschillende soorten houtopslagen die je buiten kunt gebruiken. Hieronder zal ik je een aantal voorbeelden laten zien.

Houtopslag buiten van cortenstaal

houtopslag buiten cortenstaal

Een houtopslag van cortenstaal kan buiten gebruikt worden. De opslagen hebben een prachtige rustieke uitstraling en kan tegen weersinvloeden. De opslag is onderhoud vrij en kan op maat gemaakt worden. We maken van iedere haardhoutopslag een werktekening voor productie. Deze krijg je per mail ter controle, zodat je precies weet of deze past in jouw situatie.

Houtopslag buiten verzinkt staal

houtopslag buiten verzinkt

Ben je op zoek naar een stevig en stabiele houtopslag? Onze stalen haardhoutopslag van verzinkt staal is enorm sterke en kan eenvoudig geplaatst worden. Het is voorzien van een dak met een opstaande rand. Hierdoor loopt het regenwater aan de zijkanten van het dak af, waardoor het minimaal tegen het hout spettert. Een houtopslag metaal is een ideale manier op je hout op te slaan. Mede doordat het rondom volledig open is. Ideaal wanneer je vochtig haardhout wilt laten drogen. De wind kan er perfect doorheen.

Modellen

Bij Hekwerkwebshop.nl hebben wij momenteel vier verschillende modellen betreffende haardhoutopslag. Ze zijn allemaal gemaakt van staal en voorzien van een RVS dak.

Houtopslag HH07

haardhoutopslag hh07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

haardhoutosplag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

haardhoutopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijkwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

haardhoutopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Opslag voor haardhout van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse toebehoren van staal voor je haard of houtkachel. Zo maken we naast een houtopslag buiten ook stookroosters op maat. Deze kun je in je open haard gebruiken. De roosters zijn voorzien van een aslade, waardoor je het as na de verbranding eenvoudig kunt opruimen.