striphekwerk voor tuin

Striphekwerk voor je tuin

Ben jij op zoek naar een striphekwerk om in je tuin te plaatsen? Dat kan! We maken van ons hekwerk in de meeste gevallen een balustrade, maar deze hekwerken kunnen zonder probleem in een tuin worden toegepast. Een dergelijk metalen tuinhek heeft een stijlvolle uitstraling en staat mooi in de meeste situaties.

Striphekwerk met looppoort

In bovenstaande video kun je zien hoe we een stalen striphekwerk hebben geleverd en gemonteerd in een tuin. Het hekwerk is voorzien van een aantal looppoorten, waardoor er een doorgang in het tuinhek is gecreƫerd. In deze situatie is het hekwerk gecombineerd met een glazen balustrade langs het water. Omdat we onze stalen hekwerken op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. We zijn goed in het maken van sierhekwerken op maat!

Striphekwerken van Hekwekwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten hekwerken, zoals een striphekwerk, sierhekwerk en balustrades. We vinden het belangrijk om maatwerk oplossingen te kunnen bieden, waardoor we je altijd een oplossing kunnen bieden voor jouw situatie. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.