metalen tuinhek

Metalen Tuinhek

Ben jij op zoek naar een metalen tuinhek? Een metalen tuinhek is een hekwerk gemaakt van staal en wordt gebruikt als erfafscheiding in tuinen. Je vind de hekwerken in verschillende soorten en uitvoeringen. In dit artikel zal ik je een aantal voorbeelden geven van metalen tuinhekken.

Voordelen metalen tuinhek

Een metalen tuinhek heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het zeer duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Het is ook onderhoudsvriendelijk, omdat het niet snel roest of verkleurt. Hierdoor hoeft het niet vaak geverfd of behandeld te worden. Bovendien is het relatief veilig, omdat het moeilijk te forceren of te beschadigen is.

Een ander voordeel van een metalen tuinhek is dat het in veel verschillende stijlen en ontwerpen verkrijgbaar is. Dit maakt het een flexibele optie voor elke tuin of woning. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en patroon designs zoals geweven patroon of spijlen patroon, dit kan een mooie toevoeging zijn aan de esthetiek van de tuin.

Ook kan een metalen tuinhek een goede keuze zijn als je een grote hond of ander dier hebt, omdat ze vaak steviger zijn dan andere materialen zoals hout. Een metalen tuinhek kan ook een goede keuze zijn als je een groot stuk grond hebt, omdat het een langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld houten hekken en minder onderhoud nodig heeft.

Al met al, een metalen tuinhek is een stevige, duurzame en flexibele optie voor elke tuin of woning, die een veilige afscheiding biedt en een mooie esthetische aanvulling kan zijn voor de tuin.

Soorten metalen tuinhekken

Er zijn verschillende soorten metalen tuinhekken. Hieronder zal ik je er een aantal laten zien. Ben je benieuwd naar al onze tuinhekken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

1. Metalen tuinhek met krullen

metalen tuinhek met krullen

Dit metalen tuinhek met krullen wordt ook wel een sierhekwerk genoemd. Het is een stalen hekwerk, verfraaid met mooie krullen. In onze webshop vind je het hekwerk als sierhekwerk F02. We maken het hekwerk uit staal op maat en kunnen deze voorzien van een doorgang in de vorm van een poort.

2. Metalen DSM Hekwerk

metalen dsm hekwerk

Een metalen DSM hekwerk is ideaal wanneer je jouw tuin wilt omheinen. Het is het beste van een spijlen- en een gaashekwerk gecombineerd. We leveren het hekwerk uit voorraad, waardoor je vaak al binnen een aantal werkdagen kunt beginnen met de montage van het hekwerk.

Het is mogelijk om de montage van het hekwerk over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om het hekwerk te monteren.

Metalen Tuinhek bestellen

Ben jij op zoek naar een tuinhek en wil je weten hoe je deze kunt bestellen? In onze hekwerk webshop bieden wij diverse soorten tuinhekwerk aan.

Metalen tuinhek van Hekwerkwebshop.nl

Onze hekwerken worden handgemaakt en vervaardigd uit hoogwaardig staal. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom vind je bij ons geen “made in China” modellen. De tuinhekken worden standaard verzinkt geleverd, maar kunnen in ieder gewenste RAL kleur gecoat worden.

Naast metalen tuinhekken vind je in onze hekwerk webshop ook balustrades en poorten. Wij streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden, mocht je toch niet vinden wat je zoekt. Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!