afschermdoek tuin

Afschermdoek Tuin

Afschermdoek Tuin! Ben jij op zoek naar een afschermdoek voor aan je tuinhekwerk? In onze hekwerk webshop hebben we een afschermdoek die je eenvoudig op maat kunt bestellen. Het is een kwaliteit doek dat voor meerder doeleinden gebruikt wordt.

Afschermdoek Tuin

De belangrijkste redenen om een afschermdoek in je tuin te gebruiken is om bijvoorbeeld uit de wind te kunnen zitten, om te voorkomen dat pottenkijkers de tuin in kunnen kijken en als zonwering. Onze afschermdoeken kunnen eenvoudig zelf gemonteerd worden.

Standaard worden ze geleverd met om de 50 cm een oog waarmee het zeildoek voor jou tuin ergens aan opgehangen kan worden. Eventueel is het ook mogelijk om op aanvraag tourniquets in het zeil te laten maken, zodat je het afschermdoek makkelijk kunt ophangen en weghalen.

Onze afschermdoeken worden vervaardigd uit 650 grams/m2 zeildoek en zijn leverbaar in diverse RAL kleuren. Het afschermdoek wordt rondom gezoomd en voorzien van ringen.

Prijzen afschermdoek tuin

Ben jij benieuwd wat de kosten voor een afschermdoek zijn? In onze hekwerk webshop kun je eenvoudig zelf de prijzen van een afschermdoek voor jou tuin berekenen.

Je geeft zelf de hoogte en de lengte van het doek op en wij maken het speciaal voor jou op maat. Het afschermdoek tuin kan door heel Nederland geleverd worden.

Zeildoeken bestellen

Ben jij op zoek naar een zeildoek voor in jou tuin en wil je deze online bestellen? Wij bieden in onze hekwerkwebshop afschermdoeken aan tegen een scherpe prijs. Het afschermdoek wordt op maat gemaakt en bij jou thuis geleverd.

Naast afschermdoeken vind je in onze hekwerk webshop natuurlijk ook tuinhekwerken, sierhekwerken en balkonhekwerken.