Leuningwerk langs terras

Leuningwerk langs terras in Udenhout

We hebben weer een mooi project afgerond! Voor een restaurant in Udenhout hebben we een stalen leuningwerk op maat gemaakt voor hun terras. Het was een uitdagend project, maar we zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Leuningwerk langs terras

Leuningwerk langs terras

Het terras van het restaurant ligt op een hoger niveau en daarom was het noodzakelijk om een veilige omheining te hebben. Daarom hebben we een stalen leuningwerk rondom het terras geplaatst. Het leuningwerk is niet alleen veilig, maar geeft het terras ook een moderne uitstraling.

Lees ook: stalen tuinhekwerk

Leuningwerk langs trap en rolstoelopgang

We hebben ook een trap en een rolstoelopgang bij het terras geplaatst. Voor deze elementen hebben we ook een leuning gemaakt, zodat de gasten veilig kunnen bewegen van en naar het terras.

Leuningwerk op maat

Het leuningwerk is op maat gemaakt in onze werkplaats. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het leuningwerk jarenlang meegaat. Het leuningwerk is vervolgens thermisch verzinkt om het te beschermen tegen corrosie. Het zwarte poedercoating zorgt voor een mooie afwerking en past goed bij de uitstraling van het restaurant.

Lees ook: DSM Hekwerk

Hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Het was een leuk project om te doen. We hebben nauw samengewerkt met het restaurant om ervoor te zorgen dat het leuningwerk aan al hun wensen voldeed. We hebben ook goed nagedacht over de veiligheid van de gasten en hoe we het terras zo toegankelijk mogelijk konden maken.

Het was geweldig om te zien hoe het restaurant de laatste hand legde aan de installatie van het leuningwerk. Het is altijd fijn om te zien dat onze klanten tevreden zijn met ons werk en dat we bij kunnen dragen aan de veiligheid en uitstraling van hun bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een leuningwerk op maat voor je terras of bedrijf, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen met je project!

Lees ook: Tuin hekwerk voor klimplanten