Fietsleunhek

Fietsleunhek

Ben je op zoek naar een handige en veilige plek om je fiets te stallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de perfecte oplossing voor jou: het fietsleunhek!

Wat is een fietsleunhek?

Een fietsleunhek is een constructie van staal of RVS waar je jouw fiets tegenaan kunt zetten en vast kunt maken met een slot. Het is dé manier om je fiets veilig en gemakkelijk te stallen. Geen gedoe meer met fietsen die omvallen of niet goed vaststaan!

Verschillende maten en uitvoeringen

Fietsleunhek

Onze fietsleunhekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld fietsleunhekken voor één fiets, maar ook voor meerdere fietsen tegelijk. En wil je het fietsleunhek op een specifieke plek plaatsen, bijvoorbeeld op een smalle stoep of in een hoekje van de tuin? Geen probleem, we hebben ook fietsleunhekken in verschillende afmetingen en vormen.

Lees ook: Stalen fietsenstalling

Fietsleunhek online bestellen

Je kunt onze fietsleunhekken eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. En het mooie is: je hoeft niet handig te zijn om de fietsleunhekken te installeren. Met een paar simpele stappen staat het fietsleunhek stevig op zijn plek en kun je direct gebruik maken van de veilige fietsenstalling.

Een fietsleunhek biedt niet alleen veiligheid, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Doordat je jouw fiets gemakkelijk en veilig kunt stallen, hoef je niet meer met de auto te gaan en draag je bij aan een beter milieu. En zeg nou zelf, wat is er nu fijner dan op de fiets naar je werk of school te gaan?

Fietsleunhekken van Hekwerkwebshop.nl

Ben je overtuigd van de voordelen van een fietsleunhek en wil je er direct een bestellen? Dat kan via onze website! Kies het fietsleunhek dat het beste bij jou past en plaats eenvoudig een bestelling. En heb je nog vragen over fietsleunhekken of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Lees ook: Fietsoverkapping kopen