waar kun je een fietsenstalling kopen

Waar kun je een fietsenstalling kopen

De fiets is een populair vervoersmiddel. Steeds meer mensen stappen op de fiets om naar hun werk, school of de winkel te gaan. Dit is goed voor de gezondheid, het milieu én de portemonnee.

Een veilige stalling voor je fiets is dan ook onmisbaar. Maar waar kun je een fietsenstalling kopen? En waar moet je op letten bij de keuze van een fietsenstalling?

In dit blogbericht bespreken we de verschillende mogelijkheden.

1. Hekwerkwebshop.nl

waar kun je een fietsenstalling kopen

Hekwerkwebshop.nl is een specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en fietsenstallingen. Ze bieden een breed scala aan fietsenstallingen in verschillende maten, modellen en materialen.

Je kunt bij Hekwerkwebshop.nl terecht voor:

 • Basis fietsenstallingen: Deze stallingen zijn gemaakt van staal en bieden een eenvoudige en voordelige oplossing voor het stallen van fietsen.
 • Fietsenstallingen met dubbelstaafmat: Deze stallingen zijn extra stevig en bieden een hoge mate van veiligheid.
 • Fietsenstallingen met glas: Deze stallingen zijn modern en designvol en bieden een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Hekwerkwebshop.nl biedt diverse voordelen:

 • Groot assortiment: Je hebt keuze uit een breed scala aan fietsenstallingen, zodat je altijd de perfecte stalling kunt vinden voor jouw behoeften.
 • Op maat gemaakt: Hekwerkwebshop.nl kan fietsenstallingen op maat maken, zodat ze perfect passen bij jouw locatie en wensen.
 • Eenvoudig online bestellen: Je kunt eenvoudig online een fietsenstalling bestellen via de website van Hekwerkwebshop.nl.
 • Bezorging en montage:¬†Hekwerkwebshop.nl kan de fietsenstalling op locatie komen bezorgen en monteren.

Lees ook: Overkapping staal

2. Bouwmarkten

Bij bouwmarkten zoals Praxis, Gamma en Hornbach kun je ook terecht voor fietsenstallingen. Het aanbod is hier echter vaak beperkter dan bij gespecialiseerde bedrijven.

3. Marktplaats

Op Marktplaats kun je tweedehands fietsenstallingen vinden. Dit kan een voordelige optie zijn, maar let wel op de kwaliteit van de stalling.

Lees ook: Overkapping fietsen particulier

4. Fietsenwinkels

Sommige fietsenwinkels verkopen ook fietsenstallingen. Dit is een goede optie als je advies wilt over de keuze van de juiste stalling.

Waar moet je op letten bij de keuze van een fietsenstalling?

 • De afmeting: Zorg ervoor dat de stalling groot genoeg is om alle fietsen te kunnen stallen.
 • Het materiaal: Kies een materiaal dat stevig en weerbestendig is.
 • De veiligheid: Zorg ervoor dat de stalling goed beveiligd is tegen diefstal.
 • De uitstraling: Kies een stalling die past bij de uitstraling van jouw woning of bedrijf.

Tip: Vraag offertes aan bij verschillende bedrijven om de prijzen te vergelijken.

Een fietsenstalling is een waardevolle investering. Het zorgt ervoor dat je fietsen veilig en droog gestald staan. Met een beetje research vind je de perfecte stalling voor jouw behoeften.

Lees ook: Kleine overkapping voor fietsen