Fietsenhok bedrijf

Fietsenhok bedrijf

Ben jij eigenaar van een bedrijf en wil je graag jouw werknemers de mogelijkheid bieden om hun fiets veilig te stallen? Dan is een fietsenhok op het bedrijfsterrein een goede oplossing! In dit artikel gaan we het hebben over waar je op moet letten bij het aanschaffen van een fietsenhok voor jouw bedrijf.

Hoeveel Fietsen in een Fietsenhok

Ten eerste is het belangrijk om te bedenken hoeveel fietsen er gestald moeten worden. Tel het aantal werknemers dat dagelijks met de fiets naar het werk komt en bedenk hoeveel ruimte er nodig is om alle fietsen te stallen. Dit is belangrijk om te weten voordat je een fietsenhok gaat kopen.

Lees ook: Fietsenstalling laten maken

Soorten Fietsenhok voor Bedrijven

fietsenhok kopen

Als je weet hoeveel fietsen er gestald moeten worden, is het tijd om te kijken naar de verschillende soorten fietsenhokken. Zo zijn er bijvoorbeeld fietsenhokken die afgesloten kunnen worden met een sleutel of een pasje. Ook zijn er fietsenhokken die overkapt zijn, waardoor de fietsen droog staan bij regen.

Een ander belangrijk aspect is de beveiliging van het fietsenhok. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fietsenhok met camerabewaking of een beveiligd slot. Zo weet je zeker dat de fietsen veilig staan en voorkom je diefstal.

Lees ook: Fietsenhok voor je tuin

Fietsenhok bedrijf online bestellen

Metalen fietsenstalling

Als je alle opties hebt bekeken en een keuze hebt gemaakt, is het tijd om het fietsenstalling te bestellen. Houd hierbij rekening met de levertijd en de montage. Sommige fietsenhokken worden namelijk als bouwpakket geleverd en moeten nog gemonteerd worden.

Laten plaatsen of zelf plaatsen?

Als het fietsenhok geleverd is, is het tijd om hem te monteren. Volg hierbij de instructies en zorg ervoor dat het fietsenhok stevig staat. Een goede montage zorgt namelijk voor een lange levensduur en veiligheid.

Na de montage is het belangrijk om de werknemers te informeren over het gebruik van het fietsenhok. Leg bijvoorbeeld uit hoe ze het fietsenhok kunnen openen en sluiten en welke regels er gelden voor het stallen van fietsen. Zo voorkom je misverstanden en zorg je ervoor dat het fietsenhok goed gebruikt wordt.

Lees ook: Fietsenhok kopen

Fietsenhok van Hekwerkwebshop.nl

Kortom, een fietsenstalling op het bedrijfsterrein is een goede investering om de fietsen van werknemers veilig te stallen. Let hierbij op het aantal fietsen dat gestald moet worden, het type fietsenhok en de beveiliging. Bestel het fietsenhok op tijd en monteer hem stevig voor een lange levensduur. Informeer de werknemers over het gebruik en de regels voor het stallen van fietsen. Zo kunnen de fietsen veilig gestald worden en zijn de werknemers blij!

Lees ook: Overkapping staal