Haardhout opslag staal

Haardhout opslag staal

Ben jij ook zo gek op een knus vuurtje in de houtkachel? Dan weet je vast ook hoe belangrijk het is om je haardhout goed op te slaan. En waarom zou je dat niet in stijl doen? Bij ons kun je namelijk terecht voor een haardhout opslag van staal.

Waarom een haardhout opslag van staal?

Onze opslagen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens super stijlvol. Het staal geeft een stoere en industriële uitstraling aan je tuin of terras. En dankzij het RVS dak blijft je haardhout droog, zodat je altijd kunt genieten van een knisperend vuur.

Haardhout opslag staal

We hebben onze haardhout opslagen in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd wel eentje is die perfect bij jouw stijl en tuin past. Of je nu op zoek bent naar een strak en modern design of juist iets meer landelijks, wij hebben het allemaal.

En het beste van alles? Onze haardhout opslagen zijn ontzettend duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en gaan daarom jarenlang mee. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het opslaan van je haardhout.

Stapelen van haardhout

Het stapelen van je haardhout is trouwens ook super makkelijk in onze opslagen. Door de open zijkanten kun je het hout er gemakkelijk in leggen en zie je in één oogopslag hoeveel hout je nog hebt. Zo kun je altijd snel en gemakkelijk bij je haardhout als je het nodig hebt.

Lees ook: Brandhout stapelen

Haardhout opslag staal bestellen

Haardhout opslag staal

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw haardhout opslag van staal en geniet binnenkort van een knus vuurtje in je houtkachel. En vergeet niet, onze opslagen zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook nog eens ontzettend stijlvol!

Modellen

Bij Hekwerkwebshop.nl hebben wij momenteel vier verschillende modellen betreffende haardhoutopslag. Ze zijn allemaal gemaakt van staal en voorzien van een RVS dak.

Houtopslag HH07

haardhoutopslag hh07

Deze houtopslag is gemaakt van staal en voorzien van een gaaswerk in de zijvakken.

Houtopslag HH08

haardhoutosplag HH08

Mooie stalen houtopslag met verticale spijlen in de zijvakken.

Houtopslag HH09

haardhoutopslag HH09

Houtopslag met prachtig cortenstalen snijkwerk in de zijwanden.

Houtopslag HH10

haardhoutopslag HH10

Deze houtopslag is gemaakt uit staal en heeft een RVS dak. Ideaal voor haardhout.

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Lees ook: Houthok op maat of Houtopslag buiten