DSM hekwerk op Urk

DSM hekwerk om tuin op Urk

Vandaag wil ik het graag met je hebben over het dubbelstaafmat hekwerk. Recentelijk hebben we namelijk een dubbelstaafmat hekwerk geleverd en geplaatst langs een oprit en om een tuin op Urk en ik moet zeggen: we zijn erg tevreden over het resultaat!

Wat is een DSM hekwerk?

DSM hekwerk oprit

Maar wat is een DSM hekwerk nu precies? Dit type hekwerk is opgebouwd uit twee horizontale staven en één verticale staaf. De afstanden tussen de staven zijn relatief klein, waardoor het hekwerk niet alleen veilig, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om er doorheen te klimmen of er onderdoor te kruipen. Bovendien is het hekwerk ook nog eens erg sterk en robuust, dankzij de twee horizontale staven.

Wellicht vind je dit ook interessant: Hekwerk voor je tuin

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het dubbelstaafmat hekwerk is niet alleen praktisch, maar ook nog eens verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. Zo hebben wij voor deze klant gekozen voor een zwarte gepoedercoate variant, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld groen, antraciet of verzinkt. Zo kun je het hekwerk perfect afstemmen op jouw persoonlijke wensen en de stijl van je huis.

Lees ook: Dubbelstaafmat hekwerk zwart

DSM hekwerk is makkelijk te plaatsen

Een ander voordeel van het dubbelstaafmat hekwerk is dat het relatief makkelijk te plaatsen is. Zoals ik eerder al aangaf hebben onze monteurs hier goed werk geleverd, en dat komt mede doordat het hekwerk relatief eenvoudig te monteren is. Bovendien is het hekwerk ook nog eens erg duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Waarom een DSM hekwerk op Urk?

Maar waarom zou je nu kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk? Wel, om te beginnen is het hekwerk dus erg veilig en robuust. Dit maakt het hekwerk ideaal voor bijvoorbeeld het afsluiten van een tuin of het omheinen van een bedrijfsterrein. Daarnaast is het hekwerk dus onderhoudsvriendelijk en makkelijk te plaatsen, waardoor het een goede keuze is voor wie op zoek is naar een praktische oplossing.

Eindresultaat DSM Hekwerk op Urk

DSM hekwerk op Urk

Een ander voordeel van het dubbelstaafmat hekwerk is dat het niet alleen functioneel is, maar ook nog eens mooi om te zien. Zoals ik eerder al aangaf is het hekwerk namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten, waardoor je het perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke wensen en de stijl van je huis.

Maar goed, het moge duidelijk zijn: wij zijn erg tevreden over het dubbelstaafmat hekwerk. Het is een veilige, robuuste en praktische oplossing die bovendien ook nog eens mooi om te zien is. Als je nog vragen hebt over het dubbelstaafmat hekwerk of benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan kun je altijd bij ons terecht. We helpen je graag

Wellicht vind je dit ook leuk: Dubbbelstaafmat hekwerk online