aluminium hekwerk balkon

Aluminium hekwerk balkon

Ben jij op zoek naar een aluminium hekwerk voor je balkon? We hebben diverse soorten balustrades en balkonhekwerk in ons assortiment. Onze aluminium hekwerken kunnen we zowel op maat als uit voorraad leveren. Hierdoor heeft het een korte levertijd.

Wat is een aluminium hekwerk voor balkon?

aluminium hekwerk balkon

Een aluminium hekwerk voor een balkon is een hekwerk dat fungeert als valbeveiliging. Het voorkomt letterlijk dat je van je balkon naar beneden kunt vallen. Het is daarom belangrijk dat het hekwerk goed gemonteerd wordt. Laat je altijd goed informeren over de wettelijke eisen voor je balkon.

Aluminium hekwerk uit voorraad

aluminium hekwerk balkon

We hebben diverse soorten aluminium hekwerk in ons assortiment. Het grote voordeel van een dergelijk hekwerk is, dat we deze uit voorraad kunnen leveren. We hebben de hekken standaard grijs geanodiseerd op voorraad, waardoor we het hekwerk binnen enkele werkdagen bij jouw op locatie kunnen leveren. ideaal wanneer je een deadline hebt of met een oplevering van een woning te maken hebt.

Aluminium balkonhek op maat laten maken

Sommige klanten vinden het fijn om een aluminium hekwerk op maat te laten maken. Dat is ook geen probleem. We verdelen de hekken dan evenwijdig over je balkon, zodat je geen gebruik hoeft te maken van een passtuk. Eventueel kun je het hekwerk laten poedercoaten in een kleur naar keuze. Zo kun je het hekwerk helemaal op jouw situatie laten aansluiten.

Montage

Je kunt het hekwerk zelf monteren, maar de montage van het aluminium hekwerk je balkon ook uitbesteden. Onze ervaren monteurs komen graag bij jouw op locatie langs om het hekwerk te plaatsen. Ze nemen een bus vol gereedschap mee, waardoor dit in een mum van tijd is geschied.

Aluminium hekwerk voor balkon van Hekwerkwebshop.nl

Zoals ik al aangaf, vind je in onze webshop diverse soorten balkonhekwerk. Al onze hekwerken maken we op maat. Alleen onze aluminium hekwerken leveren we uit voorraad. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Meer lezen: