stalen hekwerk balkon

Stalen hekwerk balkon

Ben je op zoek naar een stalen hekwerk voor je balkon? We hebben diverse soorten balkonhekwerk in ons assortiment. Denk hierbij aan balkonhekken met krullen, strakke balkonhekken en balkonhekken met glas. We werken er dagelijks aan ons aanbod te verbeteren en kunnen de hekwerken voor je op maat maken.

Wat is een stalen hekwerk?

Een stalen hekwerk is heel kort door de bocht een hekwerk gemaakt van staal. Het wordt veel gebruikt om balkonhekwerk te maken. Het is zeer sterk en makkelijk te bewerken. Hierdoor is maatwerk mogelijk. We hebben in onze webshop een uitgebreid aanbod standaard modellen, maar kunnen deze volledig naar jouw wensen aanpassen.

Verzinkt en gecoat leverbaar

Staal heeft een nadeel. Het roest namelijk snel! Daarom moet het hekwerk voor je balkon behandeld worden. We doen dit door het balkonhek te voorzien van een laag zink. Deze laag beschermt het hekwerk tegen roestvorming en zorgt ervoor dat het jaren lang mee gaat. Een duurzaam hekwerk dus. Na het verzinken kunnen we het laten poedercoaten in een kleur naar keuze. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, vraag gerust eens naar ons kleuren overzicht.

Montage stalen hekwerk balkon

Het is mogelijk om een stalen hekwerk zelf op je balkon te monteren. We kunnen het voorzien van voetplaten of gevelbeugels, zodat je het hekwerk eenvoudig zelf kunt plaatsen. Eventueel is het ook mogelijk om de plaatsing over te laten aan onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te plaatsen.

Stalen hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten balkonhekwerk en balustrades. We maken alle hekken op maat, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn. Denk hierbij aan een nette verdeling van de elementen, waslijn palen en uitsparingen voor schoorstenen en regenpijpen. We maken altijd een werktekening, waardoor je het ontwerp thuis kunt controleren. Neem gerust een kijkje en ontdek jouw nieuw stalen hekwerk voor je balkon.

Meer lezen: