tuingaas op rol

Tuingaas op rol

Bent u op zoek naar tuingaas op rol? Er zijn diverse soorten tuingaas op rol met verschillende maaswijdtes en draaddiktes. Zelf hebben wij in onze hekwerk webshop verschillende soorten tuingaas. Ook tuingaas van Betafence.

Betafence is een fabrikant van gaashekwerken, waarvan bijna alle fabrieken ISO 9001 gecertificeerd zijn. Hierdoor staan zij dus voor kwaliteit. Om dit kracht bij te zetten geven zij op bijna alle producten 10 jaar fabrieksgarantie.

Tuingaas op rol van Betafence

Zoals ik al aangaf geeft Betafence 10 jaar fabrieksgarantie op bijna al haar gaas producten. Wij vinden het belangrijk om tuingaas met de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden.

De Pantanet serie van Betafence leent zich goed om worden te gebruikt als tuingaas. Dit tuingaas kenmerkt zich door de zachte horizontale draden en de harde verticale draden. Hierdoor heeft het gaas een elastische effect waardoor er geen spanstaven nodig zijn. Het is daarom ook voor de DoeHetZelver makkelijk om dit hekwerk te monteren.

Makkelijk te monteren tuingaas

Het tuingaas van Betafence is ideaal voor DoeHetZelvers die zelf een tuinafscheiding willen plaatsen. Het gaas kan geleverd worden met bijbehorende palen (tevens van Betafence). Dankzij het makkelijke kliksysteem kan het gaas snel aan de palen worden bevestigd. Alle onderdelen kunnen in onze hekwerk webshop worden besteld.

Andere soorten tuingaas

Het is ook mogelijk om een schutting of sierhekwerk als tuinafscheiding te gebruiken. Een schutting bied enorm veel beschutting en een sierhekwerk is steviger dan tuingaas. Het is wel zo dat een schutten en zeker een sierhekwerk een stuk duurder in aanschaf is dat bijvoorbeeld tuingaas.

In onze hekwerk webshop vind u diverse voorbeelden van schuttingen en sierhekwerken. Neem hiervoor gerust een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod.

Omdat het mogelijk is hekwerken op maat te laten maken, kunt u de sierhekwerken naar wens laten aanpassen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek hekwerk kunt u gerust contact met ons op nemen. We streven ernaar een totaal leverancier op het gebied van hekwerken te zijn en bijna alles is daarom mogelijk.