omheining kippen

Omheining Kippen

Heeft u kippen, en bent u op zoek naar een omheining hiervoor? Dan bent u in onze hekwerk webshop aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment hekwerken, afrasteringen en omheiningen die u eenvoudig online kunt bestellen. We streven ernaar als hekwerk webshop totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn. En werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren en uit te breiden. Onder afrasteringen vindt u diverse soorten gaas hekwerken, die tevens geschikt zijn als afrastering of omheining voor kippen.

Omheinig Kippen online bestellen

We leveren onze gaas hekwerken standaard op rol en ze zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. Allereerst kiest u het door u gewenste type kippengaas, om deze vervolgens online te bestellen. We kunnen het kippengaas zowel in Nederland als België leveren.

Ook is het zo dat het kippengaas kunnen leveren in combinatie met tuinhout. Dit om bijvoorbeeld een kippenren of kippenhok te maken. Het kippengaas is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, met verschillende maaswijdte’s en is standaard verzinkt. Naast het kippengaas vind u er ook volière gaas dat tevens online te bestellen is.

Het kippengaas in onze hekwerk webshop is van het merk Betafence. Omdat we als hekwerk webshop kwaliteit hoog in het vaandel hebben, werken uitsluitend samen met de beste fabrikanten. Er zit dan ook 10 jaar fabrieksgarantie op het gaas.

Omheining kippen van Hekwerkwebshop.nl

zoals u hierboven het kunnen lezen hebben we diverse soorten omheiningen voor kippen in onze hekwerk webshop. Het gaas wordt standaard op rol geleverd, en is in diverse afmetingen te verkrijgen. Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek soort kippengaas, en deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder

neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod kippengaas. Tevens vind u er stalen hekwerken, hekwerken van hout, balkon hekwerken en schuttingen.