DSM poort met puntkam in Leeuwarden

DSM poort met puntkam in Leeuwarden

Vandaag wil ik jullie graag meenemen in het proces van een recent project dat we hebben afgerond in Leeuwarden. We hebben namelijk een mooie dubbelstaafmat poort op maat gemaakt voor een klant om een brandgang achter hun woning af te sluiten.

De aanvraag

DSM poort met puntkam in Leeuwarden

Bij het uitvoeren van dit project hebben we rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant. We hebben de klant gevraagd wat hun eisen waren voor het ontwerp van de poort en hebben op basis daarvan een ontwerp gemaakt dat aan hun wensen voldeed. Het was belangrijk om een poort te maken die niet alleen functioneel was, maar ook bijdroeg aan de uitstraling van de woning.

Lees ook: Omheining en poorten

DSM poort op maat

DSM poort met puntkam in Leeuwarden

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het maken van de dubbelstaafmat poort. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals staal, om ervoor te zorgen dat de poort lang mee zou gaan en bestand zou zijn tegen verschillende weersomstandigheden. We hebben er ook voor gezorgd dat de poort veilig was, door een puntkam bovenop de poort te lassen. Zo kan niemand over de poort klimmen en zorgt de poort voor extra veiligheid.

Lees ook: Hoeveel kost een metalen poort?

Plaatsing in Leeuwarden

Toen de poort klaar was, hebben we deze naar de klant in Leeuwarden gebracht. Onze monteurs hebben vervolgens de poort op professionele wijze geplaatst en ervoor gezorgd dat deze perfect op zijn plek stond. We hebben ook gezorgd voor een vlotte en nette installatie, zodat de klant niet langer dan nodig was last had van de werkzaamheden.

De klant was erg blij met het eindresultaat en wij waren tevreden dat we weer een tevreden klant hebben kunnen helpen.

Lees ook: Hek laten plaatsen

Hekwerk en poorten van Hekwerkwebshop.nl

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat het niet alleen bij dit project bleef. We bieden namelijk een breed scala aan hekwerkoplossingen, zoals tuinafscheidingen, poorten, sierhekwerken en nog veel meer. We hebben ervaring met het werken met verschillende materialen, zoals staal, aluminium en hout, en we bieden ook verschillende ontwerpmogelijkheden om ervoor te zorgen dat we aan de eisen van elke klant kunnen voldoen.

Online webshop

Daarnaast hebben we ook een online webshop waar klanten eenvoudig hekwerken kunnen bestellen. Onze webshop is ontworpen om het voor klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om hekwerken te bestellen en biedt ook gedetailleerde informatie over onze producten.

Als het gaat om de installatie van hekwerken, bieden we ook professionele en deskundige installatiediensten aan. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het installeren van hekwerken en weten precies wat er nodig is om een hekwerk te plaatsen dat veilig en duurzaam is. We zorgen er ook voor dat onze monteurs altijd op tijd zijn en dat ze de werkplek netjes achterlaten.

Lees ook: Tuinhekken op maat