tuinhek aanleggen

Tuinhek aanleggen: Jouw tuin afbakenen met een stijlvol tuinhek

Een tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Maar om optimaal te kunnen genieten van je eigen groene paradijs, is het wel fijn om je tuin af te bakenen. Met een tuinhek creëer je niet alleen privacy, maar zorg je ook voor een veilige omgeving voor kinderen en huisdieren. Bovendien kan een mooi tuinhek de uitstraling van je woning een flinke boost geven.

Verschillende soorten tuinhekken

In ons assortiment bij Hekwerkwebshop.nl vind je diverse soorten tuinhekken, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. We lichten graag drie populaire opties voor je toe:

1. Sierhekwerk:

sierhekwerk aanleggen

Sierhekwerk is een klassieke keuze die past bij vrijwel elke woning. Dit type hekwerk is verkrijgbaar in diverse hoogtes en modellen, met of zonder sierlijke details. Sierhekwerk is gemaakt van hoogwaardig staal en is dan ook erg stevig. Je kunt kiezen voor een onbehandelde variant, die je zelf in de gewenste kleur kunt schilderen, of voor een al gepoedercoate uitvoering in diverse kleuren.

Lees ook: Stalen tuinhek op maat laten maken

2. Dubbelstaafmat hekwerk:

Dubbelstaafmat hekwerk is een moderne en strakke keuze. Dit type hekwerk is erg stevig en biedt optimale veiligheid. De horizontale spijlen zijn dicht op elkaar geplaatst, waardoor kinderen en huisdieren niet zomaar kunnen ontsnappen. Dubbelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren.

3. Houten tuinhekken:

tuin hekwerk hout

Houten tuinhekken geven je tuin een natuurlijke en warme uitstraling. Hout is een tijdloos materiaal dat altijd mooi blijft. Je kunt kiezen voor verschillende houtsoorten, zoals douglas, vuren of hardhout. Houten tuinhekken zijn verkrijgbaar in diverse modellen, met of zonder rabatplanken.

Lees ook: Tuinhekwerk combineren met beplanting

Maatwerk is mogelijk

Heb je een specifiek model of afmeting in gedachten? Geen probleem! Bij Hekwerkwebshop.nl kun je ook een tuinhek op maat laten maken. Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Plaatsing door onze vakkundige monteurs

Wil je het liefst niet zelf met de montage van je tuinhek aan de slag? Geen probleem! Onze vakkundige monteurs komen het tuinhek in heel Nederland en België voor je plaatsen. Zo ben je ervan verzekerd dat je tuinhek op een professionele en correcte manier wordt geplaatst.

Bestel je tuinhek eenvoudig online

Heb je de keuze gemaakt voor een tuinhek? Bestel je nieuwe tuinhek dan eenvoudig online in onze webshop. Wij bezorgen het hekwerk gratis bij je thuis. Wil je het tuinhek liever eerst in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in Urk.

Waarom kiezen voor Hekwerkwebshop.nl?

  • Groot assortiment tuinhekken
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Maatwerk mogelijk
  • Plaatsing door vakkundige monteurs
  • Bezorging in Nederland en België
  • Bezoek onze showroom in Urk

Ben je op zoek naar een stijlvol en functioneel tuinhek? Bekijk dan ons assortiment op Hekwerkwebshop.nl of kom langs in onze showroom!

Lees ook: Laag tuinhek van metaal