Dubbelstaafmat hekwerk

7 Dingen die je (nog) niet wist over een dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerken zijn enorm populair in Nederland. Ze worden zowel in de particuliere als zakelijke sector veelvuldig gebruikt. Maar wat weet je eigenlijk over deze hekwerken? We zetten 7 onbekende feiten op een rijtje.

1. Dubbelstaafmat hekwerk: De naam zegt het al

De naam dubbelstaafmat hekwerk is niet voor niets gekozen. Het hekwerk bestaat namelijk uit horizontale en verticale staven die op twee verschillende hoogtes aan elkaar gelast zijn. Dit zorgt voor een sterke en veilige constructie.

2. Verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogtes

Standaard worden dubbelstaafmat hekwerken geleverd in de kleur verzinkt. Echter, tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren, zoals antraciet, groen of andere RAL-kleuren. Zo kun je het hekwerk perfect afstemmen op de stijl van jouw woning of bedrijfspand.

Lees ook: Poort voor Dubbelstaafmat hekwerk

3. Meer veiligheid met extra’s

Dubbelstaafmat hekwerken zijn al van zichzelf erg veilig, maar er zijn nog meer maatregelen te nemen om de veiligheid te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan anti-diefstalstrips, die het onmogelijk maken om het hekwerk te beklimmen. Ook is het mogelijk om het hekwerk te voorzien van camerabewaking of bewegingsmelders.

4. Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk is erg onderhoudsvriendelijk. Je hoeft het hekwerk alleen af en toe schoon te maken met een vochtige doek. Daarnaast is het hekwerk erg duurzaam en gaat het jarenlang mee.

Lees ook: Dubbelstaafmat hekwerk voor hondenkennel

5. Eenvoudig te monteren

Een dubbelstaafmat hekwerk is eenvoudig te monteren. Zelfs als je geen kluservaring hebt, kun je het hekwerk zelf plaatsen. Er zijn diverse handige online instructies beschikbaar, en bij de meeste leveranciers kun je ook montagemateriaal en gereedschap huren.

6. Geschikt voor diverse toepassingen

Dubbelstaafmat hekwerken zijn geschikt voor diverse toepassingen. Ze worden veelvuldig gebruikt in tuinen, maar ook op bedrijfsterreinen, rondom sportaccommodaties en langs schoolpleinen.

7. Betaalbare oplossing

In vergelijking met andere soorten hekwerken, zijn dubbelstaafmat hekwerken een erg betaalbare oplossing. Je krijgt veel waar voor je geld, met een sterk, veilig en stijlvol hekwerk dat jarenlang meegaat.

Conclusie:

Dubbelstaafmat hekwerken zijn een populaire keuze om diverse redenen. Ze zijn sterk, veilig, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogtes. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg betaalbaar. Ben je op zoek naar een hekwerk voor jouw tuin, bedrijfsterrein of andere locatie? Dan is een dubbelstaafmat hekwerk zeker het overwegen waard.

Naast de genoemde 7 feiten, zijn er nog meer voordelen van dubbelstaafmat hekwerken:

  • Lange levensduur: Dubbelstaafmat hekwerken gaan jarenlang mee, mits ze goed onderhouden worden.
  • Weerbestendig: Dubbelstaafmat hekwerken zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Recyclebaar: Dubbelstaafmat hekwerken zijn gemaakt van recyclebaar materiaal.
  • Milieuvriendelijk: Dubbelstaafmat hekwerken zijn een milieuvriendelijke keuze, omdat ze weinig onderhoud vergen en een lange levensduur hebben.

Ben je op zoek naar meer informatie over dubbelstaafmat hekwerken?

Neem dan gerust contact op met een specialist. Zij kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden en je helpen bij het kiezen van het juiste hekwerk voor jouw behoeften.

Lees ook: Dubbelstaafmat hekwerk tussen twee tuinen