Dubbelstaafmat hekwerk in Lelystad

Antraciet dubbelstaafmat hekwerk in Lelystad

Vandaag wil ik graag met je praten over het laag antraciet dubbelstaafmat hekwerk dat we onlangs hebben geleverd en geïnstalleerd in Lelystad. Dit prachtige hekwerk is niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol en modern, en het is perfect geschikt voor het omheinen van een voortuin.

Antraciet gepoedercoat

Een van de eerste dingen die je waarschijnlijk zult opvallen aan dit hekwerk, is de mooie antraciet kleur. Dit is een prachtige kleur die erg populair is op dit moment, en die mooi combineert met verschillende kleuren en stijlen van woningen. Bovendien is de kleur goed bestand tegen verkleuring, waardoor je hekwerk er jarenlang als nieuw uit zal blijven zien.

Dubbelstaafmat hekwerk in Lelystad

Het hekwerk zelf is een dubbelstaafmat hekwerk. Dit is een robuuste en duurzame oplossing die zorgt voor een goede beveiliging van je eigendommen. De afstand tussen de horizontale staven is relatief klein, waardoor het hekwerk erg sterk en veilig is. Dit maakt het hekwerk bijvoorbeeld ook geschikt voor het omheinen van een bedrijfsterrein of een parkeerplaats.

Wellicht vind je dit ook leuk: Dubbelstaafmat hekwerk online

Hekwerk met looppoort

Dubbelstaafmat hekwerk in Lelystad

Wat dit hekwerk extra speciaal maakt, is de looppoort die erbij geleverd is. Deze poort zorgt voor een handige en veilige toegang tot de tuin, zonder dat je het hele hekwerk hoeft te openen. Dit is niet alleen handig voor het dagelijks gebruik, maar ook voor het geval van nood. Als je bijvoorbeeld snel je huis uit moet, dan is het erg handig om snel en gemakkelijk door de looppoort te kunnen.

Bovendien is deze looppoort ook nog eens erg stijlvol en modern. De poort past perfect bij het hekwerk en vormt zo een prachtig geheel. Dit is belangrijk omdat de voortuin vaak het eerste is wat mensen zien als ze je huis bezoeken. Door te kiezen voor een mooi en stijlvol hekwerk, kun je dan ook meteen een goede indruk maken.

Meer lezen: Tuinpoorten

Plaatsen dubbelstaafmat hekwerk in Lelystad

Dubbelstaafmat hekwerk in Lelystad

Het installeren van het hekwerk en de looppoort was voor ons geen probleem. Onze ervaren monteurs hebben het hekwerk en de poort in korte tijd geïnstalleerd, zodat de klant snel kon genieten van zijn nieuwe tuinafscheiding. Bovendien hebben we ook gezorgd voor een goede afwerking van het hekwerk, zodat het er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens veilig is.

Lees ook: DSM hekwerk

DSM hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Als je op zoek bent naar een mooie en praktische oplossing voor het omheinen van je tuin, dan is een laag antraciet dubbelstaafmat hekwerk met looppoort zeker het overwegen waard. Het is een veilige en duurzame oplossing die er bovendien erg mooi uitziet. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste hekwerk of bij het installeren ervan, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij helpen je graag!