Fietsenstalling op maat

Fietsenstalling op maat voor jouw bedrijf

Steeds meer mensen fietsen naar hun werk. Dat is goed voor de gezondheid, het milieu én de portemonnee. Als werkgever wil je deze trend natuurlijk stimuleren. Een goede fietsenstalling is dan onmisbaar. Maar waar moet je op letten bij de keuze van een fietsenstalling? En hoe kies je de juiste stalling voor jouw bedrijf?

Een fietsenstalling op maat

De beste fietsenstalling is een stalling die past bij de behoeften van jouw bedrijf. Hoeveel medewerkers fietsen er naar hun werk? Wat voor fietsen hebben ze? Is er ruimte voor een overdekte stalling of is een open stalling ook prima?

Wij maken fietsenstallingen van staal op maat. Zo kunnen we een stalling creëren die perfect aansluit bij jouw wensen. We houden rekening met de beschikbare ruimte, het aantal fietsen, de gewenste uitstraling en jouw budget.

Lees ook: Stalen fietsenstalling

De voordelen van een stalen fietsenstalling

Stalen fietsenstallingen zijn:

  • Stevig en duurzaam: Staal is een oersterk materiaal dat tegen een stootje kan. Je fietsenstalling gaat dus jarenlang mee.
  • Onderhoudsarm: Stalen fietsenstallingen hebben weinig onderhoud nodig. Je hoeft ze alleen maar af en toe schoon te maken.
  • Veilig: Stalen fietsenstallingen zijn minder vatbaar voor diefstal dan fietsenstallingen van andere materialen.
  • Inbraakwerend: We kunnen de fietsenstalling voorzien van extra beveiliging, zoals inbraakwerende sloten en camerabewaking.
  • Uitstraling: Stalen fietsenstallingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Zo kun je een stalling kiezen die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Lees ook: Fietsoverkapping van staal

Een fietsenstalling op locatie

Fietsenhok bedrijf

We komen de fietsenstalling op locatie bij jouw bedrijf plaatsen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het transport en de montage. We zorgen ervoor dat de stalling snel en vakkundig wordt geplaatst.

Ben je op zoek naar een nieuwe fietsenstalling voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en adviseren je over de beste oplossing.

Enkele extra tips:

  • Verlichting: Zorg voor goede verlichting in de fietsenstalling. Dit maakt het voor medewerkers veiliger om hun fiets te pakken in de avond of winter.
  • Fietsenrekken: Kies fietsenrekken die passen bij de fietsen van jouw medewerkers. Er zijn verschillende soorten fietsenrekken beschikbaar, zoals rekken voor normale fietsen, e-bikes en bakfietsen.
  • Onderhoudsmiddelen: Zorg voor een paar onderhoudsmiddelen in de fietsenstalling, zoals een bandenplakset en een pomp.
  • Promotie: Stimuleer je medewerkers om de fiets te pakken door de fietsenstalling te promoten. Je kunt bijvoorbeeld een flyer maken of een fietsevenement organiseren.

Een goede fietsenstalling is een visitekaartje van jouw bedrijf. Het is een investering in de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers. En het is een bijdrage aan een beter milieu.

Lees ook: Kant en klaar fietsenhok