Spijlenhekwerk voor bedrijven

Spijlenhekwerk voor bedrijven

Op zoek naar een stijlvolle en veilige manier om je bedrijfsterrein af te bakenen? Spijlenhekwerk is wellicht de perfecte oplossing voor jou! In dit blogbericht bespreken we de voordelen van spijlenhekwerk voor bedrijven, de verschillende soorten die er zijn en waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste hekwerk.

Waarom kiezen voor spijlenhekwerk?

 • Veiligheid: Spijlenhekwerk is een zeer sterke en duurzame oplossing. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals staal of aluminium, en is bestand tegen weersinvloeden en vandalisme. Hierdoor is het een betrouwbare manier om je bedrijfsterrein te beveiligen tegen ongewenste indringers.
 • Uitstraling: Spijlenhekwerk heeft een professionele en moderne uitstraling. Het geeft je bedrijf een nette en verzorgde uitstraling, wat een goede eerste indruk maakt op klanten en bezoekers.
 • Eenvoudige installatie: Spijlenhekwerk is relatief eenvoudig te installeren. Je kunt dit zelf doen of door een professionele installateur laten doen.
 • Veelzijdigheid: Spijlenhekwerk is er in diverse kleuren, hoogtes en maten. Hierdoor is er altijd een hekwerk dat perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Lees ook: Hekwerk om schoolplein

Verschillende soorten spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk voor bedrijven

Er zijn verschillende soorten spijlenhekwerk beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. De meest gangbare soorten zijn:

 • Stalen spijlenhekwerk: Dit is de meest robuuste en duurzame optie. Stalen spijlenhekwerk is bestand tegen zware belasting en is ideaal voor toepassingen waar een hoge mate van beveiliging nodig is.
 • Aluminium spijlenhekwerk: Dit is een lichtere en goedkopere optie dan stalen spijlenhekwerk. Aluminium spijlenhekwerk is net zo sterk en duurzaam, maar is wel gevoeliger voor krassen en deuken.
 • Houten spijlenhekwerk: Dit is een esthetisch aantrekkelijke optie die een natuurlijke uitstraling heeft. Houten spijlenhekwerk is echter minder duurzaam dan staal of aluminium en vereist meer onderhoud.

Waar op letten bij het kiezen van spijlenhekwerk?

Bij het kiezen van spijlenhekwerk is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 • De gewenste beveiligingsgraad: Hoeveel beveiliging heb je nodig voor je bedrijfsterrein? Als je een hoge mate van beveiliging nodig hebt, is stalen spijlenhekwerk de beste keuze.
 • Het budget: Spijlenhekwerk is er in verschillende prijsklassen. Bepaal hoeveel je wilt uitgeven aan hekwerk voordat je een keuze maakt.
 • De uitstraling: Kies hekwerk dat past bij de uitstraling van je bedrijf.
 • De hoogte: Spijlenhekwerk is er in verschillende hoogtes. Kies een hoogte die past bij de gewenste beveiligingsgraad en de uitstraling van je bedrijf.
 • De kleur: Spijlenhekwerk is er in verschillende kleuren. Kies een kleur die past bij de uitstraling van je bedrijf.

Lees ook: Poorten oprit

Ons assortiment

Wij bieden een breed scala aan stalen spijlenhekwerken in verschillende kleuren, hoogtes en maten. Je kunt eenvoudig online een offerte aanvragen. Wij leveren en monteren de hekwerken in heel Nederland en België.

Extra services:

Naast het leveren en monteren van spijlenhekwerk, bieden we ook diverse extra services aan, zoals:

 • Onderhoud: Wij kunnen je spijlenhekwerk periodiek onderhouden, zodat het er altijd netjes uitziet en in goede staat is.
 • Reparaties: In het geval van schade aan je spijlenhekwerk, kunnen wij deze snel en vakkundig voor je repareren.
 • Poorten: Wij leveren ook diverse soorten poorten die perfect passen bij je spijlenhekwerk.

Meer informatie

Wil je meer informatie over ons assortiment spijlenhekwerken of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met het kiezen van het juiste hekwerk voor je bedrijf.

Lees ook: Toegangspoort voor bedrijventerrein