tuin hekwerk gaas

Tuin hekwerk gaas

Tuin Hekwerk Gaas! Ben jij op zoek naar tuinhekwerk van gaas? Een gaashekwerk is een voordelige hekwerk. Ook in onze hekwerk webshop vind je gaashekwerk.

Tuin hekwerk gaas

Gaashekwerk als tuinhekwerk is een mooie oplossing. Dit omdat gaas tuin hekwerk in diverse hoogtes te verkrijgen is.

Gaas hekwerk is in principe niets anders dan gaas welke aan rechtopstaande palen bevestigd is. Vaak zijn deze palen aan de bovenzijde aan elkaar verbonden met een horizontale ligger. Deze vorm van tuin hekwerk wordt vaak gebruikt bij glooiende terreinen.

Ook is gaas hekwerk goed te gebruikten als tuin hekwerk voor klimplanten. Omdat er voldoende ruimte tussen de mazen van het gaas zit, vinden de meeste klimplanten hierdoor makkelijk hun weg.

Prijzen tuin hekwerk

In onze hekwerk webshop kun je de prijs van gaashekwerk eenvoudig zelf berekenen. We hebben een duidelijk aanvraagformulier gemaakt waarmee jij zelf de prijs van jouw gaashekwerk kunt aanvragen.

We leveren het gaas tuin hekwerk incl. alle benodigdheden. Denk hierbij aan palen, bevestiging materialen etc. Eventueel is het ook mogelijk om de onderdelen los te bestellen.

Gaas tuinhekwerk bestellen

In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuinhekwerk. Waaronder diverse soorten gaashekwerk, maar ook dubbelstaafmat hekwerken en enkelstaafmat hekwerk.

Naast tuinhekwerken kun je ook bij ons terecht voor sierhekwerken, balkonhekwerk en tuinpoorten.

Kijk gerust een keer rond een laat je verrassen door het aanbod.

Onze hekwerk worden vervaardigd in Nederland en je zult hier geen “made in China” modellen vinden. Onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerde lassers die regelmatig opnieuw geschoold worden, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste lastechnieken. Bijna alle hekwerken zijn in verschillende kleuren leverbaar.

We leveren de hekwerken standaard verzinkt, maar een enkele of dubbele laag coating is ook mogelijk. We streven ernaar kwaliteit te leveren en hebben dit daarom hoog in het vaandel.

Kijk een rond in onze hekwerk webshop.