Bouwhek bok

Bouwhek Bok

Heb je al bouwhekken gekocht? Maar je kunt je bouwhekken nog niet makkelijk opslaan of transporteren? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar bouwhek bokken. Met een bouwhek bok kun je jouw bouwhekken eenvoudig opslaan. Met een transport rek kunt je jouw bouwhekken makkelijk transporteren naar je bedrijf of evenementen terrein.

Soorten Bouwhekken

Ook zijn er bij Hekwerk Webshop verschillende bouwhekken te koop. Zoals de budget bouwhek, standaard bouwhek, na verzinkt bouwhek en High Security bouwhek. De budget bouwhek is het goedkoopst van de vier en het lichtst waardoor het makkelijk op te pakken en te verplaatsen is. Het standaard bouwhek is iets zwaarder als het budget bouwhek en iets steviger. Het na verzinkt bouwhek is een zwaarder bouwhek en daarom ook steviger. Het High Security bouwhek is gespecialiseerd in veiligheid. Waardoor de afgerasterde spijlen dicht op elkaar zijn geplaatst zodat je niet over het hek heen kan klimmen. Ook zijn de bouwhekken leverbaar in combinatie met een beton voetblok en een kunststof voetblok en klem.

Ook zijn er verschillende soorten accessoires te koop voor bouwhekken. Zoals bouwhek zeilen in de kleuren zwart en blauw. Ook kun je van scharnieren set tot betonvoeten kopen als je al bouwhekken heeft maar toch nog een paar specifieke materialen nodig hebt.

Lees ook: bouwhekken online bestellen

Bouwhek bokken online bestellen

Als je ook handige bouwhek bokken nodig hebt kun je die bestellen op Hekwerkwebshop.nl. Naast bouwhekken kun je ook terecht bij Hekwerk Webshop voor allerlei ander hekwerk. Zoals balkonhekwerk, striphekwerk, fransbalkonhekwerk, sierhekwerk, ballustrades, poorten, afrastering en andere accessoires. wij hopen je genoeg informatie verleend te hebben over onze bouwhek bokken en bouwhekken. Als je nog meer informatie wil over bouwhek bokken kun je contact opnemen met ons. We staan je graag te woord.

Lees ook: Bouwhekken kopen