houten afrastering

Houten Afrastering

Ben je op zoek naar houten afrastering? Er zijn diverse soorten houten afrastering. We hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten afrastering, neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. We streven ernaar een uitgebreid assortiment hekwerken en afrastering aan te kunnen bieden. We werken er dan ook dagelijks aan om deze zo compleet mogelijk te houden.

Houten Afrastering

Houten afrastering wordt steeds vaker gebruikt. We hebben in onze hekwerk webshop verschillende soorten houten afrastering. Hierbij kun je denken aan houten hekwerken, schuttingen en afrasterschermen. We streven ernaar om een zo uitgebreid mogelijk aanbod afrastering aan te bieden. Dagelijks werken we eraan om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden daar nodig.

De afrasteringen en omheiningen in onze hekwerk webshop kun je eenvoudig online bestellen. Daarnaast is het makkelijk zelf te monteren.

Soorten houten afrastering

Er zijn verschillende soorten houten afrastering, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder zijn enkele van de meest populaire soorten:

  1. Schuttingen: Dit zijn de meest voorkomende soorten afrastering, bestaande uit verticale planken die zijn bevestigd aan horizontale dwarsliggers. Schuttingen kunnen worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals ceder, spar of geïmpregneerd hout.
  2. Spijlenhekwerk: Dit zijn afrastering waarbij de planken zijn vervangen door smalle staven of spijlen die horizontaal zijn bevestigd tussen verticale staven. Spijlenhekwerk kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten en kan worden afgewerkt met verf of beits.
  3. Split-rail hekwerk: Dit is een soort afrastering waarbij verticale palen worden gebruikt in plaats van horizontale planken of spijlen. Split-rail hekwerk is vaak gemaakt van ceder of spar en kan worden gebruikt voor een landelijke of rustieke look.
  4. Lattice afrastering: Dit is een soort afrastering bestaande uit horizontale en verticale spijlen of latten die zijn gekruist om een open patroon te vormen. Lattice afrastering kan worden gebruikt om een gebied af te schermen zonder het uitzicht te belemmeren.
  5. Schaduwrijke afrastering: Dit is een soort afrastering die bestaat uit horizontale planken die op een bepaalde hoogte zijn geplaatst om een schaduwrijke ruimte te creëren. Dit is vaak gebruikt voor terrassen of buitenruimtes om te beschermen tegen de zon.

De keuze voor een bepaald soort houten afrastering zal afhangen van uw persoonlijke smaak, budget, gebruik en de stijl van uw huis. Het is belangrijk om professioneel advies in te winnen voor de installatie ervan.

Houten afrastering online bestellen

Een afrastering van hout kun je eenvoudig online bestellen. In onze hekwerk webshop vind je voldoende informatie over de hekwerken en daarnaast wordt je uitgelegd hoe deze hekwerken gemonteerd dient te worden. We werken alleen samen met de beste leveranciers en fabrikanten, waardoor we onze hekwerken en afrasteringen tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.

Daarnaast is het mogelijk om een groot aantal van onze hekwerk om maat te laten maken.

Afrastering van Hekwerkwebshop.nl

In onze hekwerk webshop vind je naast houten afrastering ook hekwerken van metaal. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment metalen hekwerken. Denk hierbij aan sierhekwerken, spijlenhekwerk en balustrades. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod. Hekwerken zijn er voor je eigen veiligheid en geven verrijken de aanblik van je woning of bedrijfspand.

Veel van onze metalen hekwerken worden op maat gemaakt en kunnen daarom naar wens worden aangepast. Ben je op zoek naar een specifiek soort hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.